Voor VvE de Waterval

De energieopbrengst van de zonnepanelen op ons dak wordt voor 25-30% direct benut door de lift, hydrofoorpomp, deurbel, ventilatie, bergingen en verlichting. Het restant wordt terug geleverd aan het energienet. Nu krijgen we een vergoeding voor de terug levering. De vergoeding voor het terug leveren zal als gevolg van overheidsmaatregelen na 2023 minder worden.

Het bestuur van de VvE de Waterval heeft opdracht gekregen om te onderzoeken of de energie die anders wordt terug geleverd ook zelf benut kan worden door bv. opslag en later gebruiken, of het direct zelf gebruiken door de bewoners.

Het resultaat van dit onderzoek wordt met alle leden besproken. Een vervolg kan pas plaatsvinden na een besluit in de algemene leden vergadering.

De eerste stap van het onderzoek is in kaart brengen wat ons energiegebruik en de opbrengst van de zonnepanelen is. Dat doen we met EARN-E.

Leer hoe het werkt in 30 seconden

Vul onderstaand formulier in

Gebruik tijdens je bestelling in de webshop hetzelfde emailadres.
Als je niet meer wilt dat jouw energiegegevens worden gedeeld met VvE de Waterval, stuur dan een e-mail naar support@earn-e.com met onderwerp ‘Stop analyse VvE de Waterval’. De analyse van jouw energiegegevens wordt dan binnen 2 werkdagen gestopt.