Opwek, teruglevering en verbruik
real-time in één overzicht

EARN-E Solar is het monitoringsysteem dat al je energie-data koppelt.

Hoe werkt EARN-E Solar?
Leer hoe het werkt in 30 seconden.

a

Bestel nu je EARN-E Solarpakket en ontvang een speciale ‘Early Bird’ korting!

Door jullie grootschalige opwekprojecten te koppelen kun je deelnemende huishoudens realtime inzicht geven in hun participatiedeel en verbruik van de ‘eigen’ opgewekte stroom in het opwekproject van jouw organisatie.

  • Belangrijke bewustwording richting deelnemende huishoudens in opwekprojecten
  • Belangrijke bewustwording en marketingwaarde richting de gemeente
  • Grote marketingwaarde om inwoners te betrekken bij jullie grootschalige opwekprojecten
Draai zelf aan de knoppen, bespaar kosten en draag verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Voordeligste systeem op de markt

Voor EARN-E Solar is geen extra hardware of installateur nodig. Je kunt je zonnepanelen direct uitlezen. Onze energiemonitor is de meest betaalbare energiemonitor op de markt.

Plug & Play

Binnen twee minuten is EARN-E Solar online. Iedereen kan het zelf eenvoudig installeren dankzij de cloud-to-cloud koppeling met je zonnepanelen.

100% koppelbaar

Te koppelen met iedere omvormer die met het internet verbonden is.

Real-time in één overzicht

Real-time inzicht in al je energiegegevens; opwek, teruglevering en verbruik.

Gebruikerservaringen

Rob van Buitenen

Ik heb een plek (portaal en app) waarin ik zowel mijn verbruik als opwek kan zien (realtime maar ook zeker handig het terugkijken). Op het moment dat salderen versoberd wordt, wil je zoveel mogelijk energie gebruiken als de zon schijnt, dat inzicht geven jullie hiermee. Het is ook gewoon leuk om te zien.

Ruud Megens

In de app en portaal zie je het echte deel wat je opwekt en wat je daarvan verbruikt. Dat is erg nuttig. Beter dan de “gesaldeerde” teruglevering dat je ziet bij andere monitorings apps

Frits Brouwer

Wat mijn zonnepanelen betreft, heb ik nu voor het eerst een actueel beeld van mijn zelfvoorzienendheid.

De informatie die EARN-E biedt is zo interessant, dat ik wel 10 keer per dag op mijn EARN-E-app kijk!

Ons verhaal

Foto: Tech Gelderland, Gerard Burgers

Wij zijn Luuk Wiehink en Roel Oortgiesen, de oprichters van EARN-E. Als twee gepassioneerde ondernemers zijn wij gemotiveerd om de wereld een stukje mooier te maken. Na het winnen van een aantal start-up challenges, besloten wij in 2018 officieel onze krachten te bundelen onder de naam EARN-E.  

Inmiddels zijn we duizenden energiemonitors, kilo’s bespaarde CO2-uitstoot en heel wat bespaarde euro’s voor onze klanten verder. Binnen ons klantenbestand merkten we dat er vraag was naar een product speciaal voor huishoudens met zonnepanelen. Na een periode van onderzoek en ontwikkeling presenteren wij met trots de EARN-E Solar. 

EARN-E Solar koppelt de zonnepanelen op je dak met de energiemonitor in je meterkast. Zo krijg je realtime inzicht in je opwek, teruglevering en verbruik van de eigen opgewekte stroom in de EARN-E app en het digitale portaal. Het is de oplossing voor zonnepaneeleigenaren om inzicht te krijgen in het daadwerkelijke verloop van de stroomvoorziening in je huishouden.

EARN-E Solar is Plug & Play. Je kunt je zonnepanelen eenvoudig zelf koppelen via het portaal van je omvormers. Dat wil zeggen dat je in een kwestie van minuten bent aangesloten zonder de hulp van een installateur. Meer inzicht zorgt voor een meer bewuste omgang met jouw verbruik met besparing als gevolg. We zien het bij al onze gebruikers en hopen dat we met EARN-E Solar weer een stap kunnen zetten naar een duurzame toekomst!