“Door de Earn-E krijg je inzicht en wordt je bewust van je energieverbruik wat goed is voor je portemonnee en het milieu: een echte win-win!”

Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) heeft een nieuwe site gelanceerd waarin energiecoaches kennis over het verduurzamen van de eigen woning delen.
www.oosterhoutnieuweenergie.nl

Huishoudens in de gemeente Oosterhout, Den Hout, Oosteinde en Dorst die bezig willen met energie besparen kunnen een passend cadeau krijgen: de EARN-E energiemonitor!

Een huishouden ontvangt de energiemonitor met jaarabonnement. Na het eerste jaar kost het 1 euro per maand en kan het huishoudens vrijblijvend beslissen of ze hier wel of geen gebruik van blijven maken.

Door middel van de energiemonitor wordt realtime inzicht verkregen in het verbruik van gas en stroom. Huishouden worden hierbij ondersteunt door energiecoaches, zo wordt er gekeken hoe het energieverbruik en de energierekening verlaagt kan worden.

Tevens is er een adviescentrum waar huishouden terecht kunnen voor informatie en advies over de verschillende mogelijkheden voor de verduurzaming van de woning. Hiervoor is inzicht in het energiegedrag erg waardevol, zodat er afgewogen keuzes kunnen worden gemaakt.

EARN-E levert, oa: