Welkom bewoner van de Adelaartlaan 2-82

We gaan met jullie aan de slag om jullie VVE te renoveren en verduurzamen zodat jullie gaan besparen op het energieverbruik, CO2-uitstoot en de energie kosten. Om dit zo goed en betaalbaar mogelijk te realiseren maken we gebruik van de gegevens van jullie slimme energiemeters. Dat doen we samen met het bedrijf EARN-E.

EARN-E helpt om inzicht te krijgen in je energieverbruik waar je daadwerkelijk iets mee kan.

EARN-E bestaat uit, de; energiemonitor, die je eenvoudig aansluit op de slimme meter voor realtime energiegegevens en de Energie app, die jou op speelse manier helpt om eenvoudig je energieverbruik te verlagen. De energiemonitor met app krijg je gratis en kun je 24 maanden kosteloos gebruiken. Na deze 24 maanden kost het €1,- per maand, en is het maandelijks opzegbaar. Je kunt het dus gewoon opzeggen na 24 maanden, dan betaal je niks. Op deze website vind je meer informatie over wat je allemaal met EARN-E kunt.

Wij van Jan Duurzaam gaan met de energie data van de slimme meters in jullie VVE aan de slag om jullie VVE zo goed mogelijk te verduurzamen. Dit doen wij in een speciaal voor jullie VVE ingericht systeem. In dit systeem hebben wij toegang tot de energie data van jullie slimme meters die zijn aangesloten met de EARN-E energiemonitor. Alleen als je er toestemming voor geeft stuurt de EARN-E energiemonitor de energie data door naar ons systeem.

Binnen twee minuten is de energiemonitor online

Simpel, gebruiksvriendelijk en veilig aansluitproces.

Via de app en QR-code op de energiemonitor een beveiligde verbinding opzetten tussen de app en je slimme meter.

Aansluiten is appeltje-eitje.

Realtime inzicht in het verbruik en de teruglevering van stroom

Energieslurpers en sluipverbruik aanpakken.

Direct inzicht in de impact van het verbruik van apparaten en sluipverbruik op de energierekening en CO2-uitstoot.

Alle kosten van het energiehuishouden inzichtelijk

Altijd grip op de energierekening.

Het energieverbruik en de energiekosten worden realtime, per uur, per dag, per maand en per jaar weergegeven.

Onderstaand zie je wat we de komende tijd gaan doen

Met de 0-meting brengen we het huidige energieverbruik van jullie VVE in kaart. Met de energie gegevens kunnen we de meest geschikte verduurzamingsmaatregelen bepalen en de energie- en kostenbesparing die de maatregelen voor jullie VVE oplevert berekenen.

We kunnen dit ook specifiek voor jou woning berekenen. Daarvoor hebben we wel jouw toestemming nodig.

Tijdens de renovatieperiode brengen we de gerealiseerde besparing van jullie VVE in kaart. Dit kan ook specifiek voor jou huishouden als je hier toestemming voor geeft.

Wanneer renovaties hebben plaatsgevonden, kunnen we aan de hand van de energie gegevens van de slimme meters aantonen wat de effecten van de uitgevoerde maatregelen zijn. Zo is zichtbaar hoeveel energie en kosten zijn bespaard en ook wat de gerealiseerde CO2-reductie is voor jullie VVE. Als toestemming hebt gegeven bereken we dit ook voor jou specifieke huishouden.

Om een zo realistisch mogelijk berekening te kunnen maken willen we graag dat iedere woning in de VVE meedoet. Maar je bent natuurlijk niet verplicht om je energie data van de slimme meter beschikbaar te stellen. Via onderstaand formulier geef aan hoe, en of je mee wilt doen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mij, Bastiaan Meijer (bastiaan@janduurzaam.nl) van Jan Duurzaam.

Vul onderstaand formulier in om mee te doen

Na 18 maanden stopt de analyse automatisch. Als je eerder wilt stoppen kun je dit aangeven, dan stopt de analyse binnen 2 werkdagen. Stuur dan een e-mail naar hallo@earn-e.com met onderwerp ‘Stop analyse VVE Jan Duurzaam’. De EARN-E energiemonitor met app mag je altijd 24 maanden gratis gebruiken.