Samenwerkende partners

Bedankt voor je inschrijving!

Maak je inschrijving definitief en bevestig je inschrijving via de e-mail. E-mail niet ontvangen? Controleer dan ook je spam.

Binnen 4 tot 7 werkdagen krijg je het EARN-E Pakket thuis gestuurd. Die gaat gewoon door de brievenbus.

In je EARN-E Pakket zit een kortingsbon. Daarmee bestel je kosteloos het jaarabonnement voor de app en portaal. Bij je bestelling betaal je €0,01 ter controle van je gegevens.

Als je bestelling is verwerkt krijg je een e-mail van ons ICT-systeem EnergyNXT om een wachtwoord te kiezen voor de EARN-E app. Met dit wachtwoord kun je inloggen in de EARN-E app en het desktopportaal.

Gedurende de pilot kun je het EARN-E Pakket kosteloos gebruiken. Mocht de pilot stoppen dan kun je vrijblijvend beslissen of je gebruik blijft maken van de EARN-E App. Je betaalt dan €1,- per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Als je wilt stoppen zijn er ook geen kosten.

Bent u geïnteresseerd in overige bespaar methoden?

Vraag dan nu de Energiebespaarbox aan, hierin vind je LED lampen, tochstrips, radiatorfolie en informatiemateriaal over energiebesparing. Ga voor meer informatie en het aanvragen van de energiebespaarbox naar www.allelichtenopgroen.nl/actie.

Nodig ook je buren uit om mee te doen!!