EARN-E Pakket

Het meest gebruiksvriendelijke energiemonitoringsysteem

Energiemonitor

EARN-E app

Desktop portaal

EARN-E app

Realtime inzicht in hoeveel gas en stroom jouw woning verbruikt en teruglevert

Koppel met de app je energiemonitor eenvoudig aan je slimme meter

Staan droger, wasmachine of vloerverwarming aan, dan zie je direct de impact daarvan op het energieverbruik. Met dit inzicht kun je je energieverbruik verminderen en je energierekening omlaag brengen. Als je zonnepanelen hebt zie je ook wat je teruglevert aan het stroomnet en geeft de app je opbrengsten in euro’s weer.

Spoor de grote energieverbruikers in je huis op en houd je energiekosten in de gaten

Het maakt niet uit bij welke energieleverancier je zit. Iedereen kan meedoen. De EARN-E energiemonitor is geschikt voor alle typen slimme meters, het desktopportaal is online bereikbaar en EARN-E app is beschikbaar voor iOS en Android, zowel op telefoon als tablet.

Ook mogelijk met display aan de muur

Desktop portaal

Je energiegegevens op je computer of laptop

Inzicht en analyse van je energiegegevens in een gebruiksvriendelijk portaal

Het portaal geeft je gespecialiseerd inzicht in jouw energiegegevens. Je kunt er ook je eigen analyses uitvoeren. In een gebruiksvriendelijk overzicht vergelijk je specifieke dagen met elkaar, of analyseer je een specifieke periode. Je ziet je energieverbruik in grafieken die je over elkaar kunt leggen, om momenten te vergelijken en excessen op te sporen.

Verwerk je energiegegevens in eigen systemen en toepassingen

Het portaal geeft je toegang tot je eigen realtime energiegegevens, je historische energiegegevens en je vermogen per fase. Je kunt de ruwe data van jouw slimme meter uitdraaien en verwerken, zodat je zelf met jouw energiegegevens aan de slag kunt. Bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van eigen slimme energie-initiatieven of administratie in spreadsheets.

Geïnteresseerd als gemeente of organisatie?