Welkom

We gaan met jullie aan de slag om energie(kosten) en CO2-uitstoot te besparen. Er zijn 50 zogenoemde ‘Energiemonitors’ gratis beschikbaar gesteld om jou te helpen beter inzicht te krijgen in jouw energieverbruik en mogelijkheden voor besparen.

Dat kan alleen als je een slimme meter hebt voor gas en elektriciteit. De Energiemonitor kan niet op oude meters worden geplaatst. De slimme meter is een moderne, digitale meter die jouw energieverbruik op afstand uitleest en doorstuurt naar jouw energieleverancier. De meterstanden doorgeven hoeft dus niet meer.

Op de website van Stedin ziet je hoe een slimme meter er uitziet.

Ben je aangesloten bij bedrijventerrein Schiebroek en heb je interesse in een gratis energiemonitor? Vul dan het onderstaande formulier in. Op = Op.

Heb je vragen neem dan contact op met Edwin Markus: 06 – 5373 8703 of stuur een email (parkmanagement@vbs-rotterdam.nl).

Doe mee!

Nadat jij je hebt ingeschreven plaatsen wij gratis een (EARN-E) energiemonitor op jouw slimme meter en betalen we een jaar de abonnementskosten à €1,- per maand. De EARN-E leest jouw energiegebruik af en stuurt deze informatie naar de EARN-E app op jouw mobiele telefoon. Jij kan dan realtime je verbruik inzien via deze app. Hoe je de EARN-E app opstart en instelt lees je op deze website: earn-e.com/huishoudens

Het uiteindelijke doel is natuurlijk om energie te besparen, daarom vragen wij jullie ook toestemming te geven om jullie energiegebruik centraal in een database van Schiebroek op te mogen slaan en te analyseren. Dat analyseren doen we 18 maanden. Door dit 18 maanden te doen kunnen wij ook het verschil gedurende het jaar analyseren en meten of de aanpassingen ook het gewenste resultaat hebben.

Door een eerste analyse krijg je een advies over:

  • Bespaar mogelijkheden
  • Is het zinvol om over te stappen op een goedkoper energiecontract (flexibel-contract)
  • Heb je elektrische auto’s, hoe laad je die tegen gunstige tarieven op?

Het analyseren van de data wordt door een consortia gedaan bestaande uit TNO, Greenchoice, EnergieZero, Ileco en Baas B.V.

Vul onderstaand formulier in om mee te doen

Na 18 maanden stopt de analyse automatisch. Als je eerder wilt stoppen kun je dit aangeven, dan stopt de analyse binnen 2 werkdagen. Stuur dan een e-mail naar support@earn-e.com met onderwerp ‘Stop analyse bedrijventerrein Schiebroek’. De EARN-E energiemonitor met app mag je altijd 12 maanden gratis gebruiken.